Pumppumoottorit

Integroitu Randax® erikoispumppumoottori

Hygieeninen SHS-injektointipumppu on kehitetty erityisesti vaativiin prosessiteollisuuden pumppaussovelluksiin, joissa vaaditaan korkeaa prosessin puhtautta ja luotettavuutta. SHS-injektointipumppu on kolmikantaisen kehitysyhteistyön tulos, johon ovat osallistuneet TrumpJet®-flash-mixing prosessijärjestelmiä toimittava Wetend Technologies, prosessipumppuvalmistaja Sulzer ja erikoismoottorivalmistaja Randax.

TrumpJet®-flash-mixing järjestelmien sijoittaminen täsmälleen oikeaan paikkaan valmistusprosessissa on ensiarvoisen tärkeää järjestelmän optimaalisen toiminnan kannalta. Esimerkiksi paperikoneen kemikaalien sekoitusjärjestelmät asennetaan perälaatikon syöttöputkeen ja asennuspaikat ovat yleensä ahtaita ja vaativia. Vallitsevat olosuhteet rajaavat käytännössä pois perinteiset pumppu- ja moottoriteknologiat, tai tekevät niistä epäkäytännöllisiä. Tarpeeseen vastaa parhaiten uusi, yhteistyössä kehitetty, täysin integroidulla Randax®-moottorilla varustettu SHS -injektointipumppu.

Randax®-moottoriteknologian ansiosta on mahdollista toteuttaa riittävän kompakti ja kevyt, sekä samalla taloudellinen ja tehokas integroitu moottoriratkaisu vastaamaan SHS-injektointipumpun vaatimuksia. Moottorin suunnittelussa on huomioitu vaativat olosuhteet ja taajuusmuuttajakäyttö mm. laadukkailla, vahvistetuilla eristeillä ja edistyksellisellä VPI-kyllästyksellä, sekä korroosion kestävillä materiaaleilla.

SHS-Moottorityyppi   

RXA206  

RXA207   

RXA208

Nimellisvirta

23,5 A   46,0 A   69,0 A

Nimellisjännite  

400 VAC   400 VAC   400 VAC  

Nimellistaajuus   

205 Hz     205 Hz     205 Hz    

Pyörimisnopeus     

4100 RPM 4100 RPM 4100 RPM

Nimellisteho

15 kW    30 kW 45 kW

Nimellisvääntömomentti 

35,0 Nm  70,0 Nm   105 Nm

Hyötysuhde

94 %  96 %   97%

Paino  

48 kg 66 kg 85 kg

Runkomateriaali    

RST/HST   RST/HST   RST/HST