Randax®- yhteistyökonsepti

Valmistamme asiakastarpeeseen suunniteltuja kestomagneettimoottoreita ja -generaattoreita. Koneet mitoitetaan ja valmistetaan aina asiakastarpeet huomioiden. Erinomaisen muunneltavuuden ja rakenneominaisuuksiensa vuoksi Randax -sähkömoottorit ja generaattorit soveltuvat erittäin laajasti useisiin käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Kestomagneettimoottorit ja -generaattorit voidaan helposti integroida käytettäviin laitteisiin.

Randax®- Tuote-esimerkit

Propulsiomoottori

Randax on kehittänyt laajan sarjan kompakteja ja kevyitä nestejäähdytteisiä propulsiomoottoreita tehoalueelle 10 – 3 000 kW. Moottoreita käytetään laivojen ja veneiden sähköisissä tai hybridikäyttöisissä propulsiojärjestelmissä. 

Lue lisää

Nestejäähdytteiset moottorit

Randax on kehittänyt nestejäähdytteisen sähkömoottorityypin tehoalueelle 45 – 500 kW. Nestejäähdytteiset sähkökoneet ovat rakenteeltaan yksinkertaisia, luotettavia ja pienikokoisia.

Lue lisää

Pumppumoottorit

Randax®-moottoriteknologian ansiosta on mahdollista toteuttaa riittävän kompakti ja kevyt, sekä samalla taloudellinen ja tehokas integroitu moottoriratkaisu vastaamaan erilaisten pumppujen vaatimuksia! 

Lue lisää

Puhallinmoottorit

Korkean hyötysuhteen ja luotettavan kestomagneettimoottorin ansiosta erilaisiin puhallinratkaisuihin voidaan räätälöidä energiatehokas moottorisovellus. Moottorista saadaan hiljainen ja vakaa myös erittäin suuriin nopeuksiin!

Lue lisää

Laitevalmistajan erikoismoottorit

Asiakkaan tarpeeseen suunnitelluilla Randax® -moottoreilla saavutetaan tilaa ja energiaa säästävä ratkaisu. Kun huomioidaan nimenomaan asiakkaan prosessin erityisvaatimukset ja laiterajapinnat, voidaan alentaa asiakkaan tuotteen kokonaiskustannuksia! 

Lue lisää

Telamoottorit

Randax® -suoravetomoottori-ratkaisussa tarkka moottorin nopeussäätö takaa hyvän lopputuotteen laadun ja huoltovapaus alentaa käyttökustannuksia, kun hihnakäytön huolto- ja säätötyöt jäävät pois! Moottori on valmiiksi asennettu telalle ja se sopii ahtaisiin paikkoihin kun ei tarvita erillisiä säätöalusta- tai petiratkaisuja!

Lue lisää

Spesifikaatiot

Moottori:

Kestomagneetti tahtimoottori

Nopeus: 

100 – 25 000 rpm

Teho:

5 – 3 000 kW

Hyötysuhde: 

IE4 luokan mukainen

Jännite:

230 – 1 000 V

Jäähdytys: 

Ilma- tai nestejäähdytteinen

Runkomateriaali:

Valittavissa käyttökohteen mukaan


Randax®-sähkökoneet räätälöidään aina asiakastarpeen ja sovelluskohteen vaatimusten mukaisiksi, mikä antaa vapauksia asiakkaan tuotesuunnitteluun. Näin esimerkiksi runkomateriaalit, liityntälaipat jne. määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Moottorit tai generaattorit perustuvat kestomagneetti teknologiaan ja ohjataan yleensä aina taajuusmuuttajalla. Hyötysuhde täyttää aina korkeimman IE4 luokan ja moottori voidaan toimittaa niin ilma- kuin vesijäähdytteisenä.

Myös moottorin teho ja nopeus suunnitellaan asiakastarpeen mukaan, pienestä muutaman kW:n moottorista aina jopa yli 3 MW teholuokkaan kattaen nopeusalueen noin 100:sta rpm erittäin nopeasti pyöriviin (> 25 000 rpm) moottoreihin.